Kargo Gönderim Politikası

KARGOYA VERİLME SÜRESİ

Gönderilerimizi İstanbul’dan, anlaşmalı kargo firması ile belirlenen ücretlendirmeler ile yapmaktayız.

Siparişinizin kurye ile gönderilmesini istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Siparişinizin kiralama sürenizin başladığı ilk gün tarafınıza kargolanacaktır. Kiralamanızın son günü ürünü anlaşmalı olduğumuz kargo firmasıyla geri gönderiniz.

Haftasonu ve tatil günleri verilen siparişler tatil bitimindeki gün kargolamaktayız.

SİPARİŞ İPTAL SÜRECİ

Bidavetmeselesi.com’dan kiraladığınız ürün sizin adınıza rezerve edildiği için sadece ilk 24 saat sipariş iptal hakkınız bulunmaktadır. 24 saati geçen iptallerde ücret iadesi yapılmayacak olup 3 ay içinde bidavetmeselesi.com’dan başka ürün kiralama hakkınnız mevcut olacaktır.

24 saat içinde yapılan iptallerde iade işlemi süresi bankanıza göre  değişmekte olup en fazla 7 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılacaktır Banka işlemlerinden doğabilecek gecikmeden dolayı bidavetmeselesi.com sorumlu tutulamaz.

TESLİMAT ADRESİNİN DOĞRU GİRİLMESİ

Siparişinizin size en çabuk şekilde ulaşması için lütfen adres bilgilerinizi mümkün olduğu kadar açık yazınız. Güvenlik açısından kargodan ihbarlı teslimat yapılmamaktadır.

KİRALANAN ÜRÜNÜN GERİ GÖNDERİMİ

Kiraladığınız ürünü kullandıktan sonra, size gönderirken kullanmış olduğumuz bidavetmeselesi.com gamboçu ya da bidavetmeselesi.com kutusu ile geri göndermeniz gerekmektedir. Farklı ambalajlamalarla gönderim kabul edilemez.

Sepet
Kayıt olmak

Henüz hesabınız yok mu?

Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak, çerez kullanımımızı kabul edersiniz.
Aradığınız ürünleri görmek için yazmaya başlayın.
Mağaza
0 öğeler Sepet
Hesabım